Tukkumyynti yrityksille

Saat kauttamme lähes kaikkia tuotteitamme isoissakin erissä lyhyellä toimitusajalla. Yritysasiakkaat joilla on Y-tunnus, voivat tilata tuotteita verkkokaupastamme tukkuhintaan. Yritysasiakkaiden hinnat päivittyvät automaattisesti kirjautumisen jälkeen. Nykyiset asiakkaat voidaan siirtää yritysasiakkaiksi. Mikäli haluat yritysasiakkaaksi täytä alla oleva lomake tai lähetä meille sähköpostia.

Valikoimassamme on muun muassa Goldwell Elumen, Refectocil, Clinique, Schwarzkopf, Sebastian, Olaplex ja lisää tulee.

Kas näin se käy:

  1. Täytä alla oleva lomake, jotta voimme vahvistaa yritysasiakkuutesi.
  2. Jätä tilauksesi verkkokaupan kautta, jonka jälkeen valmistelemme sen ja tilaamme puuttuvat tuotteet varastoon. Tilauksen käsittelyaika on normaalisti 1-2 viikkoa tilauksesta lähetykseen. Mikäli tilaus sisältää pelkästään varastosta löytyviä tuotteita. Lähetetään tilaus luonnollisesti samana tai seuraavan arkipäivänä. Minimitilaussumma on 150 euroa sis. alv. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutavoista löytyy myös lasku.
  3. Tilauksesi lähetetään ja voit seurata lähetyksen kulkua seurantatunnuksella. Yritysasiakkaiden käytössä on kaikki verkkokaupan toimitustavat ja 150 euroa ylittävien tilausten toimitus on ilmainen (ei koske kotiinkuljetusta).

Tuotekohtainen paljousalennus ei koske tukkuasiakkaita. Tukkumyynnin vähimmäistilaus on 150 euroa. Jos haluat tilata alle 150 eurolla, tee tilauksesi kirjautumatta.

Muistathan, että Ellukauppa on pieni ja näppärä; sinun ei tarvitse tilata kokonaisia laatikoita, ei kokonaisia lavallisia, vaan halutessasi vain yhden kappaleen kutakin tuotetta!

    Ellukauppa
    Logo
    Ostoskori