Goldwell Elumen NA@2 musta hiusväri

(110 arviota)
27,90 
Elumenin NA@2 musta hiusväri.
Tilattavissa. Loppu varastosta, lähetetään 2-8 arkipäivässä.

Tilattavissa. Loppu varastosta, lähetetään 2-8 arkipäivässä.

Paljousalennus:
väh. 4kpl 27,90  26,51 
väh. 7kpl 27,90  25,81 
väh. 10kpl 27,90  25,11 
Ilmainen toimitus yli 59 € ostoksille
SKU: 4021609108146
Kategoria:
Tuotemerkki:

Kuvaus

Goldwell Elumen NA@2 musta hiusväri

Goldwell Elumen NA@2 hiusväri on käytettävissä tummuusasteille 2-9.

Elumen on poikkeuksellisen pitkäkestoinen väri. Saat sillä erittäin intensiivisiä ja kiiltäviä hiusvärjä ilman hiusvaurioita. Ilman ammoniakkia. Dermatologisesti testattu. Jopa 37% enemmän kiiltoa verrattuna puolikestoväreihin. Jopa 76% enemmän värin intensiteettiä ja jopa 20% pidempi kestävyys verrattuna hapettaviin kestohiusväreihin.

Elumen on sinulle, joka etsit hiusväriä ilman hapetetta esimerkiksi allergian tai hajusteyliherkkyyden vuoksi.

Ellu koostuu 32 sävystä, luonnollisista värikkäisiin, kolmessa väriryhmässä: kylmät, lämpimät ja epäluonnolliset. Nyt myös 2 luonnollista sävyä, joilla saadaan jopa 100% harmaanpeitto: NN6 ja NN8.

Kaikki sarjan värit ovat suoravärejä, jotka eivät sisällä hapetteita tai ammoniakkia. Elumenin sävyjä sekoittamalla saat rajattoman valikoiman värituloksia ja mahdollisuuksia – kaikissa sateenkaaren väreissä hiuksia vahingoittamatta.

Lisätietoa Elumenista voit lukea Q & A-osiosta sekä hiusvärin käyttöohjeesta.

Ainesosat:

Water/Aqua/Eau, Propylene Carbonate, Alcohol Denat., Lactic Acid, PEG-9 Dimethicone, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Fragrance/Parfum, Acid Violet 43, Acid Black 1, Acid Orange 7, Acid Red 33, Acid Yellow 3.

Lisätiedot

Koko

200 ml

Kategoria

Hiusten tummuusaste

, , , , , , ,

Sävyn tummuus

Värit

,

Sävykoodi

Dimensions
Weight 0,4 kg (kilogramma)
Powered byCusRev
1-5 114:n arvosteluista
 1. H

  Positiivinen yllätys, ekalla värjäyskerralla värjäsi juurikasvuakin hyvin! En voi enää allergian takia kaupan väreillä värjätä. Tätä tulen käyttämään jatkossakin.

  (3) (0)
 2. K

  Mulle ei sovi enää muut värit kun olen allergisoitunut, elumenia olen tilannut ennen saksasta, joten mahtavaa että suomestakin sai, ja väri, tottakai musta ja ei tule iho oireita m/

  (3) (0)
 3. S

  Viiden tähden hiusväri herkkäihoiselle – ja muutenkin! Allergisoiduin ns. tavisväreille pitkän käytön jälkeen yhtäkkiä niin voimakkaasti, että jouduin kuoppaamaan ne käytöstä kerralla. Viimeiseksi jääneen käyttökerran jälkeen päänahka kuumotteli, kirveli ja nousi täyteen piinallisesti kutisevaa ihottumaa, joka levisi myös korvantaustoihin. Seuraavana aamuna iho oli paikoin auki, korvantaustat märkivät ja päänahka oli viikkokausia hirveässä kunnossa. En uskaltanut pitkään aikaan tehdä hiuksille yhtään mitään ja ehdin jo tehdä ”surutyötä”, etten enää jatkossa voisi ylläpitää korpinmustaa tukkaa, johon olin tottunut. Sitten törmäsin näihin hiusväreihin ja uskaltauduin kädet täristen kokeilemaan – ja onneksi uskalsin. Väri ei kuumottanut päänahkaa edes värjäysvaiheessa, tuotteen haju ei ottanut henkeen ja värjäystulos oli heti ekalla käyttökerralla todella kiiltävä ja intensiivinen. Ei kutinoita, ei ihottumia, ei mitään. Liioittelematta voin sanoa, että aloin melkein itkeä onnesta. 😀 Kaiken hyvän lisäksi musta väri myös pysyy pidempään mustana kuin missään aiemmin käyttämässäni väreissä ja hiuksissa on aiempaa enemmän kiiltoa. Olen erittäin, erittäin tyytyväinen paitsi tuotteeseen, myös Ellukaupan erinomaisen nopeisiin toimituksiin! Kiitos!

  (1) (0)
 4. N

  Riittoisaa, helposti levittyvää, aivan mahtava tuote

  (1) (0)
 5. K

  Ainoa vaihtoehto allergian vuoksi!

  (1) (0)
Liittyvät tuotteet
 • ×
  Open full product page

  Goldwell Elumen NN@9 hiusväri

  Loppu varastosta
  27,90 
 • ×
  Open full product page

  Goldwell Elumen NN@7 hiusväri

  Loppu varastosta
  27,90 
 • ×
  Open full product page

  Goldwell Elumen NN@5 hiusväri

  Loppu varastosta
  27,90 
 • ×
  Open full product page

  Goldwell Elumen NN@4 hiusväri

  Loppu varastosta
  27,90 
×