Määräalennus alk. 5%, kun tilaat vähintään 4 tuotetta. Ei koske lahjakortteja.

Kuinka pidät blondin blondina

Vaaleat hiukset kaipaavat säännöllistä huolenpitoa – niitä ei voi hoitaa liikaa. Vaaleat hiukset saattavat olla muita herkempiä vaurioille, joten on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitotoimenpiteitä pitääksesi hiuksesi terveinä ja kiiltävinä.

Vaaleiden hiusten sävytys ja kirkastus

Hiusten vaalennus on iso investointi. Esimerkiksi Goldwell Silkliftillä saat vaalennettua hiuksesi aina niiden kunto edellä ja Topchicistä tai Elumenista löydät halutessasi värin. Sävytys eli glossing onnistuu helposti verkkokauppamme valikoimassa olevilla tuotteilla: Expert Moussella sekä Soft Colorilla. Goldwell Soft Color sävytysvaahtojen sisältämä Intralipid-teknologia täyttää hiusten vauritoituneita kohtia. Vaahto antaa erinomaisen suojan vaurioitumista vastaan. Goldwell Dualsenses Color Revive puolestaan on täydellinen tuote virkistämään vaaleiden hiusten sävyjä. Päivittäisessä käytössä anna vaikuttaa 2 minuuttia tai intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi anna vaikuttaa 5 minuuttia.

Käytä näitä tuotteita:

  • Colorance on kiiltoa antava demi-permanent väri
  • Sävytysvaahdot Soft Colorilta (10V taittaa tehokkaasti keltaisuutta, 10P kirkastaa ja antaa helmiäisen vivahteen ja 10BS puolestaan taittaa pois lämpöisyyttä) sekä Expert Mousselta (testaa esimerkiksi hopeinen 9.5-12)
  • Dualsensesin hoitavissa värinaamioissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Voit sekoittaa naamion myös hoitoaineen joukkoon. Kokeile Color Revive Icy Blondea, joka syventää viileän vaaleaa sävyä tai Dark Warm Blondea, joka on hehkuva kinuski.

Vaaleiden hiusten hoito ja ylläpito

Vaaleat sävyt jaetaan karkeasti lämpimiin ja kylmiin eli sävyihin, kuten karamelli ja helmiäinen. Erityisesti viileää vaaleaa täytyy ylläpitää ja keltaisuus onkin monen blondin pahin painajainen. Etsitkö ehkä kylmempää sävyä? Käytä keltaisen vastaväriä violettia. Vaalennetut hiukset janoavat kosteutta ja ne kaipaavat hoitotuotteita jokaisen pesun yhteydessä. Käytä hyvää hoitoainetta. Hemmotteluun ja hoitoon kannattaa panostaa esimerkiksi hiuksiin jätettävän öljyn ja hoitosuihkeen muodossa. Käytä toisinaan syväpuhdistavaa shampoota ja yhdistä se vuorotellen korjaavaan ja kosteuttavaan tehohoitoon. Saat pidennettyä hiusten pesuväliä käyttämällä kuivashampoota. Hapsottaviin latvoihin sopii erinomaisesti Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide.

Käytä näitä tuotteita:

  • Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights höyhenen kevyt hoitosuihke
  • Syväpuhdista kerran viikossa tai parissa ja laita sen perään superkosteuttava naamio, kuten 60sec Treatment tai Olaplex, jotta hius ei pääse kuivumaan tehokkaan pesun myötä. Kokeilun arvoinen on myös hiuksiin jätettävä K18hair Professional Molecular Repair Hair Mask
  • Monet tuotteet taittavat violetin ja sinisen sävyillä pois keltaisuutta. Testaa ikoninen Fudgen Clean Blonde tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Blondes & Highlights Anti-Yellow shampoo. Valikoimassamme on myös hopeashampoot sekä Goldwelliltä, Schwarzkopfilta että Olaplexiltä
  • Hiusöljy vahvistaa hiuksia niiden sävystä riippumatta. Valikoimassamme on laadukkaita hiusöljyjä eri hintaluokissa: Goldwell Elixir, Wella Luxe Oil, Olaplex no. 7 sekä Moroccanoil
  • Muista lämpösuoja: Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray.

Ellukauppa
Logo
×
Ostoskori